Із зали засідань Президії НАН України (19 березня 2025 р.) (Вісник НАН України, 2025)
На засіданні Президії НАН України 19 березня 2025 р. року розглядалися такі питання: - сучасні методи комп’ютерного моделювання для дослідження речовини: від фізичних характеристик до медичного застосування (доповідач — член-кореспондент НАН України С.І. Оковитий); - формування засад національно укоріненої стійкості та безпеки економічного розвитку України в умовах нової гібридної реальності «мир–війна» (доповідач — академік НАН України А.А. Гриценко); - про нагородження відзнаками НАН України (д оповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); - кадрові та поточні питання.