75-річчя члена-кореспондента НАН України М. А. Пріміна (Вісник НАН України, 2025)
19 червня виповнюється 75 років відомому українському вченому доктору технічних наук, члену-кореспонденту НАН України Михайлу Андрійовичу Пріміну.