75-річчя члена-кореспондента НАН України Л. Ф. Чорногора (Вісник НАН України, 2025)
2 червня 2025 р. виповнюється 75 років відомому українському радіофізику та космофізику доктору фізико-математичних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Леоніду Феоктистовичу Чорногору.