90-річчя члена-кореспондента НАН України В. Г. Кузнецова (Вісник НАН України, 2025)
1 червня виповнюється 90 років відомому вченому в галузі електроенергетики та електротехніки, доктору технічних наук, професору, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, головному науковому співробітнику Інституту електродинаміки НАН України, члену-кореспонденту НАН України Володимиру Григоровичу Кузнецову.