70-річчя академіка НАН України О. Я. Григоренка (Вісник НАН України, 2025)
17 червня виповнюється 70 років видатному вченому в галузі механіки деформівного твердого тіла, завідувачу відділу Інституту механіки ім. С.П. Тимошенка НАН України, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, премії ім. С.П. Тимошенка НАН України, доктору фізико-математичних наук, професору, академіку НАН України Олександру Ярославовичу Григоренку.