70-річчя члена-кореспондента НАН України С. Є. Сауха (Вісник НАН України, 2025)
4 липня виповнюється 70 років відомому вченому в галузі моделювання енергетичних систем докторові технічних наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Сергію Євгеновичу Сауху.