75-річчя академіка НАН України А. А. Щерби (Вісник НАН України, 2025)
3 липня виповнюється 75 років відомому вченому в галузі електроенергетики доктору технічних наук, професору, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, академіку НАН України Анатолію Андрійовичу Щербі.