Слабые расширения экстремальных задач для нелинейных операторных уравнений. Часть 1. Слабые решения - Мельник, В.С.; Тоскано, Л. (Проблемы управления и информатики, 2006)
У статті вивчаются слабкі розширення екстремальних задач для об’єктів, що описуються нелінійними операторними рівняннями з щільно визначеними та, взагалі кажучи, не максимальними операторами. Доведено теореми про існування сильного та слабкого розв’язків. Наведено приклади класів відображень. The weak expansions of extremal problems for objects discribed by nonlinear operator equations with dencely defined, but not always maximal operators, are considered. The theorems on the existence of strong and weak solutions had been proved. The examples of the maps classes are posed.