Свойства оптимальных множеств практической устойчивости дифференциальных включений. Часть 1, Часть 2 - Гаращенко, Ф.Г.; Пичкур, В.В. (Проблемы управления и информатики, 2006)
Означено чотири види практичної стійкості диференціальних включень та наведено властивості максимальної за включенням множини практичної стійкості для цих видів. Запропоновано результати дослідження задачі оцінки практичної стійкості правої частини диференціального включення. Розглядаються алгоритми побудови максимальних за включенням множин стійкості лінійного диференціального включення. In this paper we define four types of practical stability of differential inclusions and propose the properties of the maximum set of initial conditions of these types of practical stability. We give the main results in practical stability estimation of differential inclusion right part, the survey in practical stability of linear differential inclusions in case of convex phase constraints finalizes this paper.