Решение некоторых задач комбинаторной оптимизации на размещениях и перестановках игрового типа - Емец, О.А.; Устьян, Н.Ю. (Проблемы управления и информатики, 2006)
Побудовано та досліджено математичні моделі задач оптимізації на розміщеннях і перестановках ігрового типу, в яких обидва гравці мають комбінаторні обмеження на використання своїх стратегій. Для задач вимірності 2 × n та m × 2 запропоновано модифікований графічний метод. Mathematical models of optimization problems on arrangements and permutations of game type in which both players have combinatorial restrictions for using their strategies are built and studied. The modified graphic method for solving such problems of dimension 2 × n and m × 2 is offered.