Анализ частотных характеристик электронных устройств множественным методом - Евтушок, В.П. (Проблемы управления и информатики, 2006)
Пропонується методика розрахунку частотних характеристик електронних пристроїв, які описуються системою лінійних рівнянь із невизначеністю коефіцієнтів та правої частини, заданих у вигляді множини їх можливих значень, зокрема інтервалів. При знаходженні множинного розв’язку такої системи рівнянь отримується «інтервальна» оцінка частотної характеристики електронного пристрою. The methodology is proposed for calculation frequency responses the electronic devices. The device are described with the help of the system of linear equations with uncertainty of the coefficients and the right side which are put in the form of set of their possible values, in particular, of the intervals. As a result of finding the set solution of such equation system we obtain the «interval» estimate of the electronic circuit frequency responses.