Деякі методологічні аспекти реконструкції символіки заліза та виробів з нього в традиційній культурі - Тупчієнко, М. (Матеріали до української етнології, 2018)
Статтю присвячено аналізу й визначенню перспективи використання методів семіотики в дослідженнях міфологічної, ритуальної символіки заліза та виробів з нього в традиційній культурі українців. The article is dedicated to the analysis and determination of the prospects of the semiotics methods used in the research of the iron mythological, ritual symbolics, and articles out of it in the Ukrainian traditional culture.