Сравнительный анализ различных оценок вероятности распознавания - Капустий, Б.Е.; Русын, Б.П.; Таянов В.А. (Проблемы управления и информатики, 2006)
Проводиться порівняльний аналіз різних оцінок ймовірності розпізнавання тестованих образів. Зроблено висновки про достовірність класичних оцінок ймовірностей розпізнавання на основі їх порівняння із запропонованими більш точними оцінками. The comparative analysis of different estimations of the recognition probability of the tested patterns is carried out. The conclusions about reliability of the classical recognition probability estimations based on their comparison with suggested more precise estimations have been made.