Метод вложенных скалярных свёрток в теории многокритериальной оценки и оптимизации - Воронин, А.Н. (Проблемы управления и информатики, 2006)
Запропоновано спосіб розв’язку складних багатокритеріальних задач оцінки та оптимізації, заснований на методі вкладених скалярних згорток векторних критеріїв. Метод дає змогу достатньо просто розв’язувати задачі структурного та параметричного синтезу багатокритеріальних ієрархічних систем. A method of solution of complex multicriteria problems of estimation and optimization is proposed, underlined by approach of nested scalar convolutions of vectorvalued criteria. The method enables us to obtain a comparatively simple solution of structure and parameter synthesis of multicriteria hierarchy structures.