Методика контроля и принятия решений при имитационном моделировании технологических процессов опасного производства - Смородин, В.С. (Проблемы управления и информатики, 2006)
Запропоновано технологiю вибору стратегiï реагування на появу відмов функцiонування устаткування при реалізацiï технологiчних процесiв небезпечного виробництва. Викладено принципи органiзацiï вiдновлюючих операцiй i резервування устаткування на основi процедур прийняття рiшень в умовах невизначеності та ризику. The technology of choice of reaction strategy on mulfunction of equipment operation at the realization of technological processes of dangerous production is offerred. Principles for performing of the reconstruction operations and reservation of stand by equipment on the basis of procedures of decision making in conditions of uncertainty and risk are stated.