Дуальные преобразования симметрических систем функций Уолша - Белецкий, А.Я. (Проблемы управления и информатики, 2006)
Запропоновано алгоритми побудови дерев повної множини симетричних систем функцій Уолша на основі перетворень Грея, альтернативних базовому перетворенню Пелізв’язаних систем Уолша восьмого порядку. Algorithms of construction of trees of complete set of Walsh symmetric systems of functions based on Grey transforms, which are alternative to basic Palyconnected Walsh systems of the eighth order are suggested.