Чорноморське козацьке з’єднання: здобутки та перспективи розвитку (2002 – 2005 рр.) - Пукліч, В. (Чорноморська минувшина, 2006)
Пропонується інформація про діяльність Чорноморського козацького з’єднання Українського козацтва протягом 2003-2005 рр., зокрема, про заходи по охороні громадського порядку і державного кордону, про благодійну діяльність і виховну роботу з молоддю тощо. The article covered activity of the Black Sea Cossack formation of Ukrainian Cossack Army during 2002-2005.