"Скарби книжкового мистецтва: українські стародруки XVI-XVII ст.” - Подкупко, Т. (Чорноморська минувшина, 2006)
До уваги читача пропонується інформація про виставку стародруків XVI-XVII ст. з музею книги Одеської державної наукової бібліотеки ім. М. Горького. The information about an exhibition of the old-printed books XVI-XVII c. from a Museum of the Book of the M. Gor'ky Odessa State Scientific Library by name is offered.