Дослідження розвитку православної церкви на півдні України - Діанова, Н. (Чорноморська минувшина, 2006)
Дана публікація є рецензією на роботу: Православна церква на півдні України (1775 – 1781) / Упорядник І. Лиман // Джерела з історії \\ Південної України. Т. 4. – Запоріжжя: РА “Тандем – У”, 2004. – 560 с. This publishing is review on the work “The Orthodox Church in the South of Ukraine (1775-1781)/The author I.Lyman //The Sources for the historical of southern Ukraine. Vol.4.-Zaporіzhzha:АА“Tandem-U”, 2004.– 560 p.”.