Динамическая модель межотраслевого баланса с лагами - Бойчук, М.В.; Шмурыгина, Н.М. (Проблемы управления и информатики, 2006)
Запропоновано математичну модель динамічного міжгалузевого балансу з лагами. Проведено дослідження моделі динаміки такого балансу. Наведено алгоритм розрахунку магістральних значень керувань та відповідних траєкторій, лівих траєкторій, відповідних їм лівих керувань і точки переключень керувань. A mathematical model of dynamic intersector balance with lags is offered. The model of this balance dynamics is investigated. The algorithm of computing main values of controls and corresponding trajectories, left trajectories and their corresponding controls as well as switching points of controls are presented.