Предсказание вторичной структуры белков на основе байесовских процедур распознавания - Белецкий, Б.А.; Васильев, С.В.; Гупал, А.М. (Проблемы управления и информатики, 2007)
Обговорюються результати чисельних розрахунків передбачення вторинної структури білків на основі байєсівських процедур розпізнавання на ланцюгах Маркова. The numerical results of prediction of protein secondary structures on the basis of Bayesian recognition procedures on Markov chains are considered.