Метод оценки локальной регулярности функций в пространстве коэффициентов преобразования с обобщенными вейвлет-функциями - Крылов, В.Н.; Полякова, М.В. (Проблемы управления и информатики, 2007)
Розглянуто метод oцінки локальної регулярності функцій за значеннями коефіцієнтів вейвлетперетворення з узагальненою функцією. Метод ґрунтується на понятті узагальненої вейвлетфункції. Доведено достатні умови залежності локальної регулярності функцій від значень коефіцієнтів перетворення з узагальненими вейвлет функціями. We consider a method of estimation of local regularity of functions according to the tempered distribution wavelet transform coefficients values. The method is based on the tempered distribution wavelets notion. Sufficient conditions of the dependency of the local regularity of functions on tempered distribution wavelets transform coefficients values are proved.