Координатно-временной способ управления космическими аппаратами в условиях однопунктной технологии - Загорулько, А.Н.; Моргун, А.А.; Богомья, В.И.; Мироненко, В.Н.; Ожинский, В.В. (Проблемы управления и информатики, 2007)
Розглянуто особливості застосування програмночасового та програмноко- ординатного способів керування космічними апаратами та на їх основі запропоновано координатночасовий спосіб керування. Наведено, що в умовах однопунктної технології координатночасовий спосіб керування дозволяє підвищити якість функціонування системи керування космічними апаратами, а також підвищити її точнісні характеристики. The coordinatetime method of control of space vehicles is recommended. Under conditions of singlepoint technology the coordinatetime method of control allows to increase the control performance of the control system of space vehicles, including improvement of its precise descriptions.