Методика выбора и анализ обучающих участков для классификации данных дистанционного зондирования - Орешкина, Л.В. (Проблемы управления и информатики, 2007)
Представлено методику вибору і формування навчаючих ділянок для класифікації багатозональних супутникових зображень. Розглянуто особливості інформативності ознак представницьких класів землекористування. The methods of selection and forming of learning sections for classification of multizone imagies from satellites are presented. Peculiar features of informative value of attributes of representative classes of land utilization are considered.