Обобщенная процедура динамического программирования для управляемых процессов с доходами - Иванешкин, А.И. (Проблемы управления и информатики, 2007)
За допомогою апарату процесів марківського відновлення виведено найузагальненішу форму основної системи лінійних алгебраїчних рівнянь динамічного програмування для аналізу об’єктів, що описуються керованими системами масового обслуговування з адитивним функціоналом якості. Using the apparatus of Markov renewal processes, the more general form of main system of linear algebraic equations of dynamic programming is received for analysis of objects, described by controlled queuing systems with additive quality functional.