Влияние структурных особенностей на динамические процессы в управляемых групповых машинных агрегатах - Красношапка, В.А. (Проблемы управления и информатики, 2007)
Досліджено вплив структурних особливостей в керованих групових машинних агрегатах на збудження динамічних процесів. Наведено рекомендації щодо підвищення стійкості та запобігання розвитку небажаних динамічних процесів. The influence of structural features of controlled group machine aggregates on perturbation of dynamic processes is investigated. The recommendations are given with respect to increasing stability and elimination of undesirable dynamic processes development.