Повышение динамической точности и показателей качества переходных процессов системы автоматического управления магнитным подвесом с помощью дифференциальной связи. Часть 1. Анализ динамических характеристик системы автоматического управления магнитным подвесом транспортного средства - Зайцев, Г.Ф.; Бурсов, Г.В. (Проблемы управления и информатики, 2007)
Аналізуються динамічні характеристики системи автоматичного керування магнітним підвісом транспортного засобу при використанні універсального тягловопіднімального модуля. Показано, що система керування є статичною щодо зміни навантаження Δ P на піднімальний електромагніт і має астатизм ІІ порядку щодо зміни ординати шляхової структури Δ Z . Визначено динамічні помилки Δ P і Δ Z системи за різних законів зміни збурювальних впливів, проаналізовано перехідні процеси системи. The analysis of response curves of an automatic control system of magnetic suspension of a transport means at usage of a universal thrust forcejacking module is given. It is shown that the system is static concerning change of load on a jacking electromagnet and has the second order type number concerning change of ordinate of structure of path. The dynamic errors of a system are determined at the different laws of change of disturbing effects and the transient processes analysis of a system is made.