Математическое моделирование динамики информационных оценок состояния загрязнения грунтовых вод - Жученко, Е.В.; Котова, А.Б.; Кифоренко, С.И. (Проблемы управления и информатики, 2007)
Синтезовано математичні моделі динаміки узагальненої інформаційної оцінки резерву нормального стану ґрунтових вод на територіях трьох населених пунктів Черкаської області. Разроблені моделі можна використовувати для розв’язання задач прогнозу стану ґрунтових вод на територіях, які потерпають від впливу Кременчуцького водосховища. Mathematical models of generalized informational estimation of ground waters normal state reserve on the territories of three settlements in Cherkassy region were synthesized. These models could be used to solve forecasting problems of ground waters state on the territories that are exposed to Kremenchug reservoir.