Технологические основы информационной интеграции в рамках единого информационного пространства системы здравоохранения - Долгополов, И.Н. (Проблемы управления и информатики, 2007)
Роботу присвячено технологічним основам інтеграції та комп’ютерної сумісності медичних інформаційних систем для побудови єдиного інформаційного простору системи охорони здоров’я. Як основний об’єкт дослідження розглядається технологічна платформа HealthShare, створена на основі системи Ensemble фірми InterSystems. Technological bases of integration and computer compatibility of medical information systems in the tasks of construction of single informative space of the system of health protection are considered. As the basic object of research the technological platform of HealthShare, created on the basis of the system of the Ensemble of InterSystems firm, is examined.