Анализ криптостеганографических алгоритмов - Швидченко, И.В. (Проблемы управления и информатики, 2007)
Проведено огляд доступних стеганографічних продуктів. Розглянуто можливість спільного використання методів криптографічного і стеганографічного захисту інформації. Представлено результати візуальної та статистичної атаки, отримано оцінку кореляційного показника викривлення. The survey of available steganographic products is carried out. The possibility of combined use of cryptographic and steganographic methods of data protection is reviewed. The results of visual and statistic attacks are shown, the evaluation of correlation distortion metrics is obtained.