Козацькі портрети в фондах Одеського державного історико-краєзнавчого музею - Гава, О. (Чорноморська минувшина, 2007)
У статті публікується перелік портретів і зображення окремих з них, що презентували колекцію портретів представників козацтва на виставці в січні 2007 р., і які зберігаються в Одеському державному історико-краєзнавчому музеї. In the article list of portraits and some of their images are published, which present a collection of portraits of representatives of the Cossacks being kept at the Odesa State Historical-museum of Local Lore.