Документи по виборам до Всеросійських установчих зборів на Півдні України від українських організацій - Вінцковський, Т. (Чорноморська минувшина, 2007)
Читачеві пропонуються документи, які вперше побачили світ у 1917 р., але протягом наступних десятиліть були маловідомими для широкого кола дослідників. Вони стосуються вкрай слабо вивченої проблеми в історії України − виборів до Установчих Зборів. Їхній аналіз дає можливість простежити за участю українських структур у виборчому процесі в південному регіоні. There are some suggested documents, which first were published in 1917, but during next decades were unknown for many investigators. They concern the little studyed problem in history of Ukraine − the elections to Constituent Assembly. Analysis of them gives us the possibility to follow for participation of Ukrainian structures in elective process in the south regions.