"Акты на владение недвижимою собственностію” козаків Дунайського козацького війська в фондах Комунальної установи "Ізмаїльський архів” - Галкіна, А. (Чорноморська минувшина, 2007)
Публікуються “Акты на владение недвижимою собственностію” козаків та офіцерів Новоросійського (Дунайського) війська. “Акты” видавались після ліквідації війська у 1869 р. кожному господарю − власнику землі із зазначенням її кількості, що тепер йому належала в станиці або хуторі, в якому він проживав. “Statement for possession of the immovable property” jf Cossacks and officers of the Novorosia (Danube) Army are published “ Statement" were given after Army liquidation in 1869 to each owner –of the earth quantity, that was belonged him in a village or farm where he lived.