Геополітичний чинник в політиці гетьмана "Ханської України” Петра Іваненка (Петрика) - Подкупко, Т. (Чорноморська минувшина, 2007)
У статті на підставі архівних і друкованих джерел, а також історіографічного матеріалу розглянуто геополітичний чинник у політиці гетьмана так званої “Ханської України” Петра Іваненка (Петрика). In the article on the basis of being based on both archival and printed sources and of a historiography material the geopolitical factor in the politics of Hetman of socalled “Khan’s Ukraine” Petro Ivanenko (Petrik) has been considered.