Народознавчі дослідження в Кримській АРСР у 1920-х роках - Кондратюк, Г. (Матеріали до української етнології, 2007)
В статті висвітлено хід народознавчих досліджень в Кримській АРСР в 1920-х роках, діяльність Таврійського товариства історії, археології та етнографії.