Утвердження самобутності української усної словесності (за матеріалами періодики першої половини ХІХ ст.) - Смірнова, Н. (Матеріали до української етнології, 2007)
У статті аналізуються фольклорні публікації в журналах та альманахах першої половини XIX ст. In the article, the folklore publications in magazines and almanacs of the first half of the 19th century are analyzed.