Структурно-семантичні дослідження фольклору у сучасній європейській науці - Собецька, О. (Матеріали до української етнології, 2007)
У статті розглядаються існуючі методики структурно-семантичних досліджень та сучасні тенденції їх застосування. This article deals with existing methods of structural-semantic studies and identifies modern trends of their application.