Образ России и Украины в представлениях русской и украинской молодежи - Снежкова, И. (Матеріали до української етнології, 2007)
В рамках спільного українсько-російського проекту «Образ України та Росії в уявленнях української та російської молоді» в 2005 році проведено соціологічне опитування студентів обох країн. Дослідження присвячено проблемам формування національної ідентифікації та культурної самобутності двох країн в умовах глобалізації. Our investigation is devoted to the identity and tolerance of young Russian and Ukrainian people. We also investigated national stereotypes of Russian and Ukrainian people. Besides, we analyzed geopolitical predilections of the youth both in Ukraine and Russia.