Применение методов многокритериального анализа для принятия решений в системах автоматизированного управления - Ковбасюк, С.В.; Писарчук, А.А. (Проблемы управления и информатики, 2007)
Запропоновано методики розв’язання задач оптимального розподілу ресурсів, оцінки ефективності функціонування системи і вибору найкращого технічного засобу за сукупністю показників з використанням методів багатокритеріального аналізу. На прикладах розв’язання ряду задач показано ефективність застосування запропонованих підходів у спеціалізованому програмному забезпеченні систем автоматизованого керування. The methods of solution of problems of optimum allocation of resources, estimations of efficiency of system functioning and choice of the best hardware on the aggregate of indexes with the use of methods of multicriteria analysis are offered. Efficiency of application of offered approaches in the specialized software of automated control systems is shown on the examples.