Станко Володимир Никифорович (Чорноморська минувшина, 2008)
16 лютого 2008 року передчасно пішов з життя Володимир Никифорович Станко – відомий український історик, археолог, етнолог. Володимир Никифорович сприяв відкриттю та розвитку Відділу історії козацтва на Півдні України, був членом редколегії “Чорноморської минувшини” у 2006-2007 рр.