До виставки однієї картини в Одеському художньому музеї - Жуліцька, О. (Чорноморська минувшина, 2008)
До уваги читача пропонується інформація виставку в Одеському художньому музеї картини Аркадія Русіна “Гетьман Богдан Хмельницький”,1985 р. Into consideration of reader the information is offered exhibition in the Odessa houdognoomou museum of picture of Arcadiya Rousina "Hetman Bogdan Hmelnitsciy", in 1985.