Волкова С.А. Чехи на півдні України (друга половина ХІХ – перша третина ХХ ст.) - Хмарський, В. (Чорноморська минувшина, 2008)
Рецензія на книгу: Волкова С.А. Чехи на півдні України (друга половина ХІХ – перша третина ХХ ст.) / за ред. професора А.А.Непомнящего. Сімферополь: "АнтіквА”, 2006.–160 с. Reference: Volcova S.A. Czeches on South of Ukraine (the second half of ХІХ – the first third of the ХХ c.). After red. prof. A.A.Nepomnyaschyi. – Simpheropol: “Anticva”, 2006. –160 p.