Історичні пісні, зібрані в селах на території колишньої Задунайської Січі (Добруджа, Румунія) у 1976-1978 рр. - Ріцко, В. (Чорноморська минувшина, 2008)
Читачеві пропонуються до уваги варіанти українських історичних пісень, які були збережені і записані автором протягом 1976-1978 рр. в українців - жителів (можливо нащадків задунайців) сучасних сіл у Добруджі (Румунія), на території колишньої Задунайської Січі. To the reader the variants of the Ukrainian history songs which were well-kept and written down during 1976-1978 at Ukrainians - habitants (it is possible descendants of zadounaytsiv) of modern villages in Dobroudgi (Romania) are offered into account, on territory of former Zadounays’ka Sich.