Відкриття меморіальної дошки видатному археологу Південної України Володимиру Станко (Чорноморська минувшина, 2012)
16 лютого 2012 р. в Одесі відкрили меморіальну дошку видатному археологу, історику, етнологу Володимиру Никифоровичу Станко, який помер 16 лютого 2008 р.