Всеукраїнська науково-практична конференція «Українське козацтво: минуле, сьогодення та майбутнє» (Чорноморська минувшина, 2012)
19-20 жовтня 2012 р. в Миколаєві пройшла Всеукраїнська науково-практична конференція «Українське козацтво: минуле, сьогодення та майбутнє» до 520-річчя Українського козацтва.