Розвиток культури на Північному Лівобережжі України у другій пол. XVII-XVIII ст. - Ростовська, О. (Ніжинська старовина, 2008)
Рец. на книгу: Самойленко Г.В.,Самойленко С.Г. Розвиток культури на Північному Лівобережжі України у другій пол. XVII-XVIII ст. – Ніжин: Вид-во НДУ, 2007. – 241 с.