«Війна і мир» гетьмана Богдана Хмельницького в прочитанні історика Ярослава Федорука - Чухліб, Т. (Чорноморська минувшина, 2012)
Рецензія на книгу: Федорук Я. О. Віленський договір 1656 року. Східноєвропейська криза і Україна у середині XVIIст. – К.: ВД «Києво-Могилянська академія». – 623 с. Review: Yaroslav Fedoruk. The Treaty of Vilnius (1656). The East European Crisis and Ukraine in the Mid-Seventeenth Century. – К.: Kyiv-Mohyla Academy Press. – 623 p. Рецензия на книгу: Федорук Я. О. Віленський договір 1656 року. Східноєвропейська криза і Україна у середині XVII ст. – К.: ВД «Києво-Могилянська академія». – 623 с.