Идентификация на основе слабых задач параметров параболических систем в условиях импульсных и сосредоточенных воздействий - Сергиенко, И.В.; Дейнека, В.С. (Проблемы управления и информатики, 2011)
Розглянуто технологію ідентифікації параметрів параболічних задач, що визначаються у багатокомпонентних областях. Використано підхід, що базується на слабких задачах, із застосуванням градієнтних методів. The paper considers the identification technology of parabolic systems parameters defined in multicomponent regions. An approach based on weak problems with the application of gradient methods is used.