Информационно-экстремальный алгоритм распознавания карт распределения токов в магнитокардиографии - Довбыш, А.С.; Мартыненко, С.С.; Коваленко, А.С.; Будник, Н.Н. (Проблемы управления и информатики, 2011)
Розглянуто інваріантний до геометричних деформацій алгоритм розпізнавання магнітокардіографічних зображень у рамках інформаційно-екстремальної інтелектуальної технології, що ґрунтується на максимізації інформаційної спроможності системи розпізнавання в процесі її навчання. The article in question deals with the invariant with respect to geometric deformations recognition algorithm of magnetocardiographic images within the information-extreme intellectual technology based on maximization of the information capacity of the recognition system in the process of its learning.