Исследование решений линейных задач евклидовой комбинаторной оптимизации на перестановках с дополнительными ограничениями. Часть 1 - Емец, О.А.; Устьян, Н.Ю. (Проблемы управления и информатики, 2011)
Досліджено властивості точок переставного многогранника та поширено відомий метод розв’язування систем лінійних нерівностей для знаходження загальної формули точок переставного многогранника при додаткових обмеженнях. The properties of points of a permutable polyhedron are investigated and the known method of solution of systems of linear inequalities for finding a general formula of points of a permutable polyhedron at additional restrictions is extended.